torsdag den 21. november 2013

et slaraffenland af inspiration








iGNANT.de er en berlinsk blog, der blev startet i 2007. Hver dag bliver der postet nye indlæg, som omhandler fotografi, design, arkitektur og kunst, og det er vanvittigt inspirerende (og virkelig tidsberøvende) at klikke rundt på siden. Det er lidt ligesom Tumblr, men iGNANT går mere i dybden med kunstnerne selv og deres processer, som i indlægget her, hvor der i bedste Freunde Von Freunden-stil bliver vist billeder af både processen og omgivelserne den foregår i.

Jeg har ikke længere tal på, hvor mange timer jeg har brugt på at scrolle gennem bloggens indlæg, og blandt sindssygt mange andre ting er jeg især blevet fuldkommen solgt til følgende:


 denne grafiske collage-film, hvor ovenstående billede stammer fra.


denne  bog, hvor to designere fra London har erstattet alle ordene i en engelsk retskrivningsordbog med det første billede, der er dukket op, når de har søgt på ordet på Google.


denne fotoserie med miniaturemennesker der bevæger sig rundt i landskaber af mad.


og de her virkelig flotte billeder, der på det seneste også har været vidt omkring på netop Tumblr

Ud over de daglige indlæg, bringer de af og til små interviews, hvor de beder kunstnerne om at illustrere svarene på spørgsmål som fx "How do you feel today". Noget af det sejeste er deres"two of a kind"- feature, hvor de beder to kunstnere om, at skabe kunst (af hvilken som helst art) ud fra tre semi-kedelige og meget tilfældige hverdagsting, som der virkelig kommer sjove, kreative og ikke mindst vidt forskellige værker ud af.

 photo vasmou02-horz_zpsc1c8954c.jpg
Du kan finde iGNANT HER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar