søndag den 24. februar 2013

the future


For omkring 2 måneder siden kiggede jeg på film trailere på youtube og faldt over denne her. Jeg synes  at den så så fin ud, at jeg dagen efter cyklede ned til min lokale blockbuster og lånte den. 

Jeg har siden da set den 4 gange. Og jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke helt kan finde sammenhæng i selve handlingen. Jeg forstår at den handler om et par, som skal have en kat, og derfor vil bruge den sidste tid inden de får katten, til at gøre en masse ting, de ikke vil kunne når de får katten og dermed et ansvar overfor andre. Men så heller ikke rigtig mere og det irriterede mig rigtig meget første gang, og det er faktisk derfor jeg så den igen.  Men jeg forstod den stadig ikke. - Her tænker du måske? Hvorfor så hun den så igen?

Svaret er at den indholder nogle af de smukkeste scener, billeder og at soundtracket er helt fantastisk. For mig er det faktisk nok til at jeg synes at en film bliver god, og at handlingen ikke rigtig hænger sammen gør mig intet, når jeg kan kigge på scener hvor hovedpersonerne gør mærkelige ting som at danse foran webcam og skrige ud af vinduet. Den er på mange måder så absurd, at jeg ikke kan lade vær med at holde af dem.

Jeg ved ikke om det bare er mig som ikke er så god til at regne filmens handling ud, eller om alle har det sådan. Men under alle omstændigheder, er den virkelig værd at se. 

Derudover har jeg et lille tip. Jeg fandt den og filmen 50/50 til 29 kroner stykket i min blockbuster, og selvom de var brugt, virker de perfekt. Der var mange forskellige film dernede, og hvis man har tid, er jeg sikker på at man kan finde virkelig mange gode og sparer  penge, hvis man som jeg, synes at film er alt for dyre.


1 kommentar:

  1. Hurraa! Tak for tippet, Maya :) Den vil jeg se, om jeg kan finde i min blockbuster i morgen.

    SvarSlet