lørdag den 12. januar 2013

panama - it's not over


Jeg sad midt i en engelskaflevering, og startede med at høre Tame Impala - Feels Like We Only Go Backwards og blev bare ved med at trykke på nye sange ude til højre, som youtube anbefalede. Det endte med, at jeg kom ud på ukendt land, og her fandt jeg videoen til sangen "It's Not Over" af bandet Panama. Jeg kendte hverken sangen eller bandet, men blev straks fanget af musikken og den flotte video.Musikvideoen er intet mindre end genial. Først blev jeg blot fanget af de smukke skud af detaljer i bilen, og de lidt mærkværdige scener f.eks. af en baby, som går rundt i naturen, hvor der ligger pengesedler overalt. Fordi den er opbygget så godt, som den er, blev jeg langsomt også draget ind i videoens historie, som var så velfortalt, at jeg ikke kunne lade vær med at glemme engelskafleveringen og bare kigge på videoen. Det fascinerer mig, hvordan man først ser det hele meget overfladisk: farverne er sarte og retro-agtige, og det giver en idyllisk effekt, og man tænker, at det handler om en familie, som er på roadtrip. Og så lige så stille er der forskellige små detaljer af spor, som får én til at undre sig lidt og pludselig vender det hele og bliver mere alvorligt.

De sidste par dage er det nærmest det eneste musik, jeg har hørt, og jeg har set videoen utallige gange, og bliver ved med at finde nye detaljer. Jeg håber, I vil nyde den lige så meget som mig.

2 kommentarer:

 1. Virkelig fint musiknummer og musikvideo, wow! Tak for tippet Agnes :-)

  Tanker fra Caroline - http://carolinethorup.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt! Jeg havde en kæmpe trang til at anbefale den til hele verden (hvis jeg kunne), fordi jeg synes så godt om den. Og tak fordi du læser med og tager dig tid til at kommentere :)

   Slet