lørdag den 5. januar 2013

ballerina project

Dane Shitagi har fotograferet professionelt siden han var femten og har i de sidste 10 år arbejdet på projektet "Ballerina project".





Det er tydeligt at se, at Shitagi har øje for spillet med ballerinaen og miljøet omkring danseren. Han bruger kontrasterne mellem den feminine ballerina og et råt miljø og resultatet er en lang række spændende billeder. Han formår også at udnytte ballerinaernes smidige kroppe til at skabe linjer i både dansernes kroppe og bygningerne, broerne og naturen omkring.





Jeg deler virkelig Shitagis fascination af balletdansere - hvor yndefulde og naturlige de ser ud, selvom de laver bevægelser, som langt fra er naturlige, men som derimod kræver ekstrem træning - og derfor elsker jeg også, hvordan serien af billeder hele tiden bliver større, da Shitagi bliver ved med at fotografere nye ballerinaer nye steder. Du kan følge "Ballerina project" på facebooksiden her

2 kommentarer:

  1. Jeres blog er jo mega interessant. Og hvor har i mangle, lækre ting at skrive om! Jeg ville bare ønske den havde flere indlæg... ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak fra os alle fire! Der skal nok komme flere indlæg ;)

      Slet