tirsdag den 11. december 2012

to tema-tumblrs

Der findes tusindvis af tumblrs, men kun få der ikke er proppede med chanel og andre dyre mærker, citater, tynde piger, skuespillere og lækkert mad. Jeg har fundet to, som er helt anderledes.

Photobucket
MADDIE THE COONHOUND

Maddie er nok verdens mest tålmodige hund. Gang på gang stiller den op til fotos med en telefon, et toastbrød, et plastikører, et lagen, en bamse, en papkasse, en nissehue, noget skæg, et krokodillehovede, en and, en sok.. ja sågar et spejlæg (!) på hovedet eller på snuden. Denne tumblr indeholder hundredevis af de billeder, og det er simpelthen ikke til at stå for.

Photobucket
RRRRRRRROLL
Den mest kreative tumblr jeg er stødt på indtil nu! Den er fyldt med gifs, hvor alt fra sten og træstubbe til gafler med pasta og et svævende æble ruller (roll), mens resten af billedet er helt stille. Utrolig finurligt fundet på, og jeg bliver ved med at blive overrasket over, at billederne kan variere så meget, selvom der er et begrænset tema på tumblr'en.

5 kommentarer:

 1. Hvor er de fantastiske! Man kan godt blive lidt træt af chanel, tekst, tynde piger og folk der kysser nogen gange.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes, de tumblrs kan være lidt uhyggelige nogle gange, fordi det er som om, pigen (som det jo for det meste er) bag tumblren lever gennem de billeder, hun poster, fordi hun poster det, hun gerne vil have; en kæreste, dyrt tøj osv. Og så skræmmer de billeder af de meget tynde piger mig, fordi jeg ikke kan se, hvordan nogen kan stræbe efter sådan et ekstrem.

   Jeg er glad for, at du kan lide de tumblrs jeg har anbefalet :)

   Slet
 2. Maddie the coonhound er en af mine yndlingsblogs!

  SvarSlet
  Svar
  1. (næsten) bedre end nuttede katte-billeder ;)

   Slet