lørdag den 8. december 2012

foto aaaaapppppsssss

Photobucket
PHOTOSYNTH
Er en helt igennem genial app. Med lidt snilde, en del præcision og virkelig mange klik tager du en masse billeder rundt i det lokale du står i, og så stykker den det sammen for dig. Ud af det kommer de fineste panoramafotos, som du efterfølgende kan gemme og bladre rundt i.
G R A T I S

Photobucket
 KALEIDOMATIC
Alt hvad hjertet begærer kan gennem Kaleidomatics 12 forskellige filtre forvrænges til de fineste kalejdoskopmønstre. Man kan både tage billederne direkte med effekten på, eller bruge billederne fra sit bibliotek. Efterfølgende kan man redigere farverne og beskære dem, så de passer som baggrund eller til Instagram.
6 K R .

Photobucket INSTAGRAM
De fleste kender nok stedet hvor fødder, morgenmad, kæledyr, aftensmad og skyformationer står side om side med flotte bygninger, frokost, koncertbilleder og selvportrætter. Instagram. Tager livet af myten om, at man skal have et fantastisk kamera for at være en god fotograf, og omdanner de kedelige mobilbilleder til lyserøde og blålige vintage-effektprægede, kvadratiske kunstværker. Og vi instagrammer også: Her, Her og Her
G R A T I S

4 kommentarer:

  1. Nu vil jeg altså gerne lige tage to minutter til at fortælle jer hvor fuuucking fed den her blog er blevet! Virkelig god blog-stil! Jeg siger det bare!

    SvarSlet
    Svar
    1. Årh, wauw Sonja, mange tusinde tak! Det er vi virkelig glade for at høre alle tre :)

      Slet