tirsdag den 23. oktober 2012

oktober gennem linsen

Hvis du er foto-interesseret og bor i Københavnsområdet, er der et par spændende arrangementer i denne måned. Jeg ville gerne have anmeldt de to ting, men så ville I jo ikke selv kunne nå ind og se det, og derfor er dette indlæg blot en anbefaling eller en påmindelse om, at disse arrangementer eksisterer.

FOTOMESSEN
Hvad: En masse fotografer kommer og holder foredrag. Én giver tips til, hvordan man tager gode billeder til et bryllup, en anden fortæller om, hvordan det er at fotografere kendte mennesker og meget andet. Der er også forskellige workshops, og de store kameramærker som Canon og Nikon kommer.
Hvor: Forum.
Hvornår: Den kommende weekend 26.-28. oktober.
Læs mere: Her og i et stort tillæg i Politiken fra i søndags.


WORLD PRESS PHOTO
Hvad: Hvert år udstiller Politikens Hus de fantastiske pressefotografier, som har vundet priser. De er ufatteligt smukke, virkelig barske, og fælles for dem alle er, at de fortæller historier.
Hvor: Politikens Hus ved Rådshuspladsen.
Hvornår: Til og med den 31. oktober.
Læs mere: Her.

Jeg har aldrig været på FOTOMESSEN før, men det er også første gang, at det bliver afholdt i Danmark og ikke i Norge eller Sverige. Det bliver spændende at se, om det er så fedt, som det lyder - jeg tager i hvert fald medskribent Maya under armen lørdag formiddag. WORLD PRESS PHOTO vender jeg tilbage til hvert år, og jeg vil også gøre det i år. Jeg har stadig fotografier fra sidste års udstilling siddende fast på min nethinde, fordi de var så stærke. Det skuffer aldrig!

4 kommentarer:

 1. Aalborg. Æv. Dårlig karma.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ville være en god weekend at arrangere en tur til København, ja ;)

   Slet
 2. Jeg skal med til Fotomessen, og jeg glæder mig som en lille tosse! Mon vi mødes derude? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg aner faktisk ikke, hvor stort det er, og selvom det kunne være lidt sjovt, så tror jeg ikke, jeg ville kunne kende dig ;)

   Slet