tirsdag den 11. september 2012

the new spring

Photobucket

Photobucket

Photobucket

I fredags var jeg til koncert. The New Spring spillede på Studenterhuset i Aalborg. Hvis man tæller artisterne selv og dem bag baren med, var der omkring 30 mennesker. Det er vildt underligt, at der ikke var dukket flere op. Den 7. maj udkom The New Springs andet album Secret Armor nemlig, og allerede nu er der ingen tvivl om, at det er et af de allerbedste album som er udkommet i år! Bastian Kallesøe - som gemmer sig bag navnet The New Spring - skriver de smukkeste tekster, og spiller fantastisk flot på guitar, og selvom det var fredag aften, kunne publikum sagtens finde ud af at tie stille og slå ørerne ud.

Supportbandet Rosenkrantz & Gyldenstjerne er et helt nyt dansk band, som allerede har hittet på Det Elektriske Barometer med nummeret Tiddlers. De spiller fin, melankolsk og forårsvenlig musik man næsten kan danse til, og leverede en virkelig, virkelig god koncert.

Hvis du bor i nærheden af Århus, Esbjerg, Albertslund eller København kan du stadig nå at opleve en af koncerterne, som alle er sid-ned koncerter (et koncept som virkelig, virkelig klæder den rolige musik godt)

Du kan lyttet til tre numre (og gid, der snart kommer flere) fra Rosenkrantz & Gyldenstjerne på deres HER
The New Springs plader kan høres HER 
Og tourplanen er HER

2 kommentarer:

  1. Hvor er jeg bare uendeligt glad for, at i har lavet den her blog, for jeg ELSKER jeres musiksmag! Mange mange tak for, at i gider at dele den med mig :)

    SvarSlet
  2. Vi er uendeligt glade for, at du læser med, tusinde tak!

    SvarSlet