mandag den 31. marts 2014

sorthvid, spøgelser og mug

Nogle af de Tumblr's er, som Agnes også omtaler i dette indlæg, dem der har et gennemgående tema, og som skiller sig ud fra de andre. Uanset om det er beskrivelsen af kajkagers ansigtsudtryk eller selfies fra begravelserPå det seneste er jeg faldet over en del der virkelig er sjove, seje og fine, og derfor deler jeg nu tre af de bedste.

 photo tumblr_m4tbo90nzj1qa70eyo1_500-tile_zps78d9a6a5.jpg

BLACK AND WTF

Black and WTF er en virkelig sær blog. Alle billederne på bloggen er gamle sorthvid-billeder, sikkert nogle som er blevet fundet rundt omkring på loppemarkeder og i gamle foto-album. Fællesnævneren for billederne er, at motiverne er virkelig, virkelig bizare: Underligt opstillede portrætter (som for eksempel det her over med pølserne) noget med dyr der gør ting som mennesker, små børn der ryger, akavede familiebilleder og alt sammen til stor forundring og morskab for beskueren. Selvom "Black and WTF" ikke længere bliver opdateret, er der god grund til at gå på opdagelse i de næsten 200 sider med gamle billeder, for det er virkelig, virkelig underholdende.

 photo tumblr_mw9h7zENTm1rfxttzo1_250-tile_zpsa47fa90c.jpg

MAGICAL CONTAMINATION

Som det fremgår af de kommentarer som ejeren af bloggen Magical Contamination har modtaget, er jeg bestemt ikke den eneste, der har optur over at mug, ud over at være klamt og irriterende, faktisk også kan være virkelig pænt! På Magical Contamination bliver en masse mislykkede laboratorieforsøg foreviget og lagt ud, og de farverige cirkler med forskellige teksturer og størrelser danner mønstre der, på trods af hvad de er, virkelig er smukke.

  photo traviscollinson-05-tile_zps58b76ae5.jpg

GHOST PHOTOGRAPHS

En anden blog der, ligesom Black and WTF, gør brug af gamle billeder er Ghots Photographs. Bloggens indehaver Angela Deane forvandler på fineste vis gamle feriebilleder og familiefotos hun har fundet til mystiske fortællinger om spøgelser, og selvom det er et ret simpelt koncept er alle billederne virkelig fine og inspirerende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar